Matte sjuk!!

Har varit jätte tråkigt men samtidigt väldigt mysigt här hemma i ett par dagar nu! matte är såååå sjuk, hon har feber, hosta och snoret rinner i forsar från hennes näsa, hon nyser stup i kvarten, och orkar bara gå små korta promenader, men dessto mysigare blir det när hon är tvungen att vila efter, då kryper vi ner i soffan eller sängen och bara smågosar!!! Och det är HÄRLIGT tycker jag. Ibland har Hollie och Maria kommit och hälsat på, och ibland har vi passat Hollie, då får vi gå ut på baksidan, men det gör ingetting......... Men det är klart, det  ska bli skönt när hon blir  frisk, men det lär nog dröja ett par dagar, för hon bara pustar o stönar när vi är ute o går, och hon slänger sig i soffan när vi kommer hem, stackars, stackars, matte, jag får pussa lite extra på henne........
I dag är det lite extra jobbigt för matte, för det har flyttat in en ny granne!!!!!!! Och hon borrar!!!!!!! Hon borrar hela dagen, och vi har ju cement väggar, så det HÖRS!!!!!! Matte börjar säga lite fula ord nu, så hennes tålamod är nog slut snart, hennes huvud värkte ju redan före hon där inne började med sitt borrande!!!!!!!!! Det tar nog slut snart kära matte, ta det lugnt nu bara!!!!

Här ligger jag och gosar med min matte!!!Här är vi alla 3 ute på baksidan, jag, Foppa, och Hollie


Närbild på lilla Hollie


Sa åt matte att hon skulle köpa dom här, för lite uppmuntran, det kan hon behöva!!!!

Kommentarer
Postat av: Sonja

Hej! Krya på dig! Inte roligt i längden! Ny granne? Var har han/hon flyttat in? Vad kul att ni har bokat flyg!!!!!!!!!! Det blir så skönt att ha er med :-)

2010-01-21 @ 15:25:18
URL: http://sonjasblogg.blogg.se/
Postat av: Annika

Stackars matte!

2010-01-21 @ 20:11:32
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: Annika

Hmmm är matte fortfarande sjuk?

2010-01-27 @ 20:29:48
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0