En skojig dag!!

I går var det en skojig dag!! Ja Foppa var ju här, men det är tydligen smällar jag får ta!!! Matte har sagt att vi kommer ha
honom i massor av år till??????????Ja,ja, på lördagkväll åker han och hans matte o husse till Gotland, på 1, kanske 2 veckor!! Yeppi,men matte tycker det ska bli så tråkigt så!!
Men i går då?? Då kom våra nya vänner, Douglas och Hollie, med deras matte o husse, och frågade om vi  skulle gå med ut på promenad??? Och det ville ju matte! Vi hade Elvis också, och dom hade deras grannes Golden hane, Dexter,
med  sig, så vi var 6 hundar som var lösa i skogen, men det gick så bra så!!!  Det enda problemet var att  matte  aldrig kunde få ihoposs alla på samma bild!!!!!

Här är det Elvis, Foppa,  Dexter, Hollie ,Douglas, husse Joel,


Jag håller mig lite efter hela högen jag!!!!!! ( Brevid min matte...)



Så här såg Foppis ut på slutet av vår promis???? Vilken vekling va????



Kolla in pajasen!!!! Hans nya favoritplats........



Jag har iallafall vett att lägga mig i soffan!!!!

Äntligen!!!

Äntligen har matte ledigt igen. Nu har hon jobbat i massor av dagar, och jag har varit uppe hos Elvis......Vi har inte gjort något specellt utan bara haft det ganska så tråkigt!!

Dagarna före matte jobbade, så var vi på en långis med våra nya vänner, Douglas, och Hollie, och deras matte o husse.
Min matte visade dom lite stigar o vägar som vi brukar gå, eftersom dom är nyinflyttade så hittar dom ju inte så bra än.

Matte tycker att Douglas är så lik våran Billy!!!!!!! Och det kan ju kanske stämma!!!



Efter promenaden gick jag o la mig ett tag.......

En ganska skön dag!

I dag åkte vi iväg tidigt och mötte upp Uffe o Foppa i Häggvik, för Uffe skulle spela golf, och då skulle Foppa vara hos oss, naturligtvis........ Matte var alldeles till sig i vanlig ordning, hon är ju jätte kär i den där busungen!!! Ja, ja, jag får väl hålla med om att han är ganska söt.
Sen hämtade vi Elvis, och åkte till Roserbergs slott, där mötte Fina Stinas mormor upp, och vi gick rundan, en härlig promenad och underbart bad!!! Foppa var också i vattnet, men matte satte på koppel på honom, för hon ville inte ha upprepning av det som hände i Råsundasjön!!!!!!!!!!!!!
Sen när vi var nästan vid bilen så fick Foppa syn på FÅR i en hage..........Ja, herre gud, han försökte att leka med dom, men dom bara stod och blängde!!!

Det är HÄRLIGT med bad!!!!!


Han är en liten fegis, eller hur???? Men jag simmar jag!!!!!


Här har han fått syn på dom........


Och här försöker han få dom att leka..........


Ja, ja, hur dum får man bli va??? Matte tyckte han var sååååå söt!!!!!

Glömska, glömska, Matte!!!

I går åkte matte och jag till Foppa, för matte skulle passa honom idag, så vi skulle sova där.
Det gick jätte bra, och idag var vi den underbart, fina, härliga Haga Parken i Solna, och matte
hade NATURLIGTVIS GLÖMT sin kamera!  Hon blev skogstokig på sig själv, sen gick hon och muttrade att hur glömsk får en människa vara, bla, bla, bla.....
Så nu kommer jag visa några bilder från när vi var i Spillan och grillade istället.

Elvis var med, här ligger vi på altanen och njuter!!



Mattes syster, Eva, mormor, matte, jag, och morfar!!


Kolla vilken paj, mormor bjöd på!!!!


Och kolla in tårtan......Mmmmmmmmmm

Virvelvinden har varit här!!!!

I dag var det en jobbig dag!!! Först hämtade matte Elvis, så han fick hänga på oss när vi gick vår långa morgonpromis!! Det var skit varm!!!!! Sen kom då Foppis, oh herre gud, vilket liv det blev, han for runt inne, sen ut och kissade på ALLA mattes blomkrukor, och sen för att vara på den säkra sidan, drog han ett varv till..........
Jag blev alldeles slut av att bara titta på honom, sen " smög " han på matte, puh. Vi gick ut, och kom förbi hans uppfödare, då fick han leka med sin mamma och  en annan mops, och  hur dom lekte.... efter var Foppa så jäkla
trött, att matte fick bära honom hem!!!!!!

Här försöker han smyga på matte... Vilken fjant han är!!!!
!

Vilken sötnos va, ha, ha......


Ska vi inte gå ut snart, farmor???

Äntligen Färdig

Nu är äntligen den fina altanen färdig!!!! Morfar har jobbat och slitit, han är jätte duktig!!!
Här håller han på med det sista....


Och här ligger jag mitt i alltihop, jag vill ju bara vara med!!!!


Nu är den klar!!!!! FIIIIIN VA??????


Sen tog matte en kopp te, på sin nya altan!!


Jag gick in o la mig, jag är så less på den där jäkla altanen.... Nej då, den är
ju fin, men det räcker nu!!



!


Sen när vi tog kvällspromenaden, så träffade vi på en liiiiten svart sak, en blandis, som jag blev
dööökär i!!!! Det var en hane, hm, hm, men jag är för gammal att få valpar säger matte....Vi får
väl se........Matte hade ju i vanlig ordning glömt kameran, men vi får väl hoppas på att vi träffar dom flera gånger!!!!

Foppas syster!!!

I dag var matte o jag ute i trädgården, innan matte skulle till sitt förbaskade arbete, då kommer Foppas uppfödare, hon bor ju i samma område som vi, och hon hade Foppas syrra med sig!!!! Hon var lite tjock tyckte jag.......matte sa att Foppa var mycket sötare o finare än hon, inte så att hon hörde det förstårs.

Foppas syrra!!!!!
Kolla på knorren på svansen?? Var är den??

Bäst att jag kollar lite, så att det inte är Foppa iallafall?????



Hon verkar vara lite rädd av sig..........


Vilket tjat!!!!!

Matte jobbar ju nu i helgen, så då är jag uppe hos Elvis, medans matte far iväg på sitt skoj! Ja, jag tror att hon åker och roar sig, men hon säger att hon måste arbeta....???? Vadå?? jag arbetar ju inte??? Jag fattar inget?? Jag anser ju att min matte skulle tillbringa sina dagar med mig! Och aldrig åka irån mig, helt totalt himla onödigt!!!!
Men iallafall, matte kom hem i förrgår och sa att hon hade fått skäll av söta Annika i Åhus!!!!!!!!!! Hon hade sagt att jag var DÅLIG på att uppdatera min blogg??? Men vadå, när jag är hos Elvis, brukar det inte hända så mycket, vi brukar ligga i soffan och slappa, gå ut en liten stund, sen tillbaka oh slappa, och ligga och vänta, o vänta på att matte ska komma hem!!!!! Så vad ska jag blogga om, Annika, svara mig????? Vi ska ju ha lite semester, senare i år, om någre veckor, säger matte, och åka ner dit,till Åhus, för matte har skaffat sig ett hus på stranden där!!!!! Det säger hon iallafall, men jag tror ju att det är Annikas stuga hon menar, så låtssas hon bara att det är hennes!  Hon är så jäkla knäpp min matte, så hälften vore nog!!! Men nu sa matte att Foppa, Ufe, o Lena ev skulle åka med!!!!!!!!!!!!! Men, ska jag inte få koppla av på min semester då? Matte säger att det ska man göra på semestrar, men matte tycker att det skulle vara sååååå roligt, hm????? Vi måste ju fråga Annika först iallafall, men matte säger att det är ju mattes hus???? Oh hon har ju inte
begripit något????? HJÄLP!!!


Så här ligger jag o väntar på min matte!!!!!

!

Så  här ligger jag hemma, med min matte, i total avslappning!! Där är
jag trygg!!!!!!!


Forts på altanen!!

I dag skulle ju morfar komma och göra färdigt altan, men han ringde oh sa att dom hade fått långväga besök, så han kunde inte sticka iväg!  Matte blev inte glad, kan jag tala om!!!! Men som tur är, så går mattes surhet snabbt över,  hon tänder till fort, men blir lugn ganska så snart.....
Vi har haft Elvis idag, så matte tog med oss ut på långis, till Sigtuna och runt där, sen fick vi bada...skööönt!!!!! Det regnade av och till hela dagen idag, men var ganska så varmt. Matte glömde att ta med kameran, hon gör det ofta tycker jag, hm, hon börjar bli gammal kärringen......

Det här en bild som matte tog för ett tag sen på Elvis!



Här är jag, också tagit för ett tag sen!

Dumma Foppa!!!??


Idag kom Uffe, Lena och den lille jäkeln Foppa!! Det var ju meningen att Jonas med familj skulle komma, men det hände en jätte, jätte tråkig sak, så dom kom aldrig!!!
Men det blev god mat sa Uffe o Lena, och dom ojjade sig över verandan, sa att den var sååå fin och sååå sköön, men det fattas ju lite brädor, men på Tisdag ska den bli helt klar säger matte!!! Matte och Lena tog en promenad med oss, då träffade vi lilla Holly, ( en Jack Russel tik, på a 12 vekor,) en ny granne till oss, och dom har en hund till, en stooor blandras som heter Douglas, så Foppa lekte med Holly, och jag med??!! Matte blev jätte förvånad!!! Att jag lekte?? Oki då, jag brukar inte nedlåta mig till sånt larv, men det är något visst med den lilla Holly, hon är rolig!!!
Men då när vi håller på att leka, så försvinner Foppa!!! Han har hoppat i deras barn pool!! Och det var vatten i den, och där satt han! Och han bara njöööt!!!!! Men så tokig han är, men matte sa att en sån skulle hon minsann fixa till nästa gång Foppa kommer!!! Guuud så bortskämd han är!!!!!

Här är då en bit av nya altan, visst är den lite mysig???





Här sitter pajasen!!!!


Och sitter......


Han bara njuter.....


Här ser ni, jag kan leka.....


Douglas gillade inte Foppa så mycket, jag har ju vett att INTE gå fram, det är typiskt barnrumpor........

































Fin altan!!

Alltså, nu har ju matte blivit tokig!!! Nu var morfar här igen oh hjälpte henne att lägga på trätrall på hennes altan, bilder på underverket kommer senare...
I morgon kommer Ufe, Lena och gissa vem?? Jaaa, den lille saten Foppa! Och Jonas, Sonja, oh deras lilla nyfödda Vicktor! Alla ska äta mat här, det ska bli jätte kul sa matte??? Jaha, varför då??? Jag fattar mig inte på människor, men det kanske inte är meningen heller, jag vet inte jag!!!
Matte är iallafall helt slut nu, hon har hjälpt morfar hela dagen, han kom kl 10 ca, och åkte hem kl 19 ca, så det var en lång, lång dag för matte!!! Och det fattades 3 st brädor!!!!!! Matte blev lite sur på det, men morfar sa att han kommer tillbaka på Tisdag och gör färdigt, bra!!!
Nu säger matte att det är dags att gå och lägga oss!!

RSS 2.0