Hemma igen!!

Jaha, så var vi då hemma igen efter vår HÄRLIGA, UNDERBARA, FINA, vistelse i Åhus, hos våra kära, kära, vänner Annika och Daniel ( Mini ). Det har varit så mysigt, trots regn alla dagar utom 1. Men det har inte gjort något för det är så himla mysigt hemma hos dom, och jag intog deras  ena ENORMA soffa, och gjorde mig hemmastadd, mmmmmm, myyys!!!
Foppa var bara en pain in the ass, tyckte jag, han har ju väldigt svårt att vara stilla den hunden, men, men, man får väl skylla lite på att han är ung, puh, jag var inte sån när jag var liten säger matte, för jag har Alltid varit sååååå lugn, jag hadde ju världens bästa lärare förutom matte såklart, så var det Billy som uppfostrade mig! Och då kan man ju inte bli annat än BÄST!!!
Vi gjorde inget särskilt i Åhus, men det är det som är så skönt där, vi kan bara vara!!! Matte o Annika var en dag och handlade, och matte ville ha ALLA julsaker men Annika satte stopp som tur var, för matte blir tokig när det gäller julen!!!!

Här ligger jag i min favoritsoffa


Och här har pajasen slagit sig till ro!!!!!


Fina Annika och Mini!!!!


Vi på Åhus strand, man kan inte tro att det är i November, eller hur??


Visst ser det mysigt ut? Vi njöööt!!!!


Fina Annika, dom satt och spelade spel varje kväll, matte vann hela tiden, ( inte en enda gång, hi,hi )


Söta Mini


Här tar dom kort på varandra, ohh dessa människor!!!!


Vi stannade hos mormor och morfar på vägen hem, och dom bjöd på mat!!!

Roadtripp!!

Åhh, vad glad jag är!!!! Nu ÄNTLIGEN har matte bestämt att vi ska åka ner till Åhus!!! Yeepppiiii, vi ska åka nästa vecka, det ska bli såååå skööönt, för matte har varit lite stirrig nu den sista tiden, och hm, jag har ju fått reda på varför, men har svurit på att inte säga ett vov!!!!!
Om allt fungerar som dom vill, så kommer livet bli lite annorlunda för oss alla, jag tror ju till det bättre, men man vet aldrig?
Men, matte pratade precis nu med husse, och han undrade om inte Foppa kunde få åka med, dom har så mycket med ombyggnaden på jobbet, så dom  måste jobba varje dag, stackars husse o Lena, ja, Lena kan ju vara ledig lite, men husse bestämmer ju på sitt jobb, så han måste bara vara där!!!! Så matte ska ringa våra söta vänner, Annika och Daniel, ( kallad Mini, fråga inte mig varför, hi, hi, nej då har tydligen inget med en viss body part att göra...? ) Matte tyckte det skulle vara så mysigt om han fick åka med, men det är ju Annika som bestämmer!!!!

Så här ska jag ligga i Annikas och Minis soffa, hela tiden, det är ju semester!!!!!


Snälla Annika & Mini, får jag åka med??? Kan ni motstå mig???????

Hemlisar......

Alltså, jag blir galen!!!! Galen på matte och Douglas & Hollies matte Maria, dom har något fuffens för sig????? det är en jäkla massa åkande, slagningar på datorn, telefonsamtal, möten, osv...? vad är det som pågår????
Det är bara en massa smygande så INGEN ska veta????
Alla får reda på det så småningom säger matte, hon har ju jätte svårt att hålla tyst, vissa tror att hon ska bli farmor, men det är det inte!!!! Bara det inte ska komma någon ny hund in i vårat hus??? NEJ då säger matte, hm jag vet inte jag........ Jag behöver inte oroa mig säger hon, det är ju lättare sagt än gjort, men en liten aning har jag, ska jag skvallra??? NEJ, matte blir galen om jag säger något!!!

VAD HÅLLER NI PÅ MED, MATTE??????

OJ, OJ, OJ,

Nu har det blivit så där länge igen mellan mina gånger jag bloggar!!! Jag måste skärpa mig säger matte....
Vilke fall som helst, så har både jag och Foppa varit hos vetrenären och blivit undersökta!!!! Dom misstänkte att jag hade njurcancer!! matte höll på att svimma, hon blev så ledssen, så jag tyckte så synd om henne, men efter några äckliga blodprover så visade det att det inte var det!!!!!! Utan ev en annan sjukdom som visst heter cushing, ??? men den är inte så farlig, så matte var så lättad så!! Och Foppa då, han ska ju ALLTID vara värst, han har fått eplepsi!!!!!!! Va???? Han har fått medicin för det, men han är lika glad för det, han fattar ju inget.........Hans ( och min ) husse och matte blev jätte lessna, men så förklarade min matte att det går mycket bra att leva ett fullgott liv med det, så  nu är dom lite lugnare!!!!

Jag, Lena, och husse i bakgrunden.


Mmmm, jag bara myser!!!


Måste ju ha en bild på PAJASEN också!!!!!!

RSS 2.0