Födelsedagsmiddag för matte!!

I dag har matte varit mycket upptagen med att laga stor middag, för husse, Lena, Foppa, Maria, och Joel, skulle komma och äta!
På fm, var matte och Maria ute med oss alla, matte hjälpte Maria med Douglas, och jag bara satt där och tittade på!! Jätte kul, hm, hm.......
Sen åkte dom och handlade, sen började hon att laga mat! Husse och Lena, och Foppa kom lite tidigt, men husse och Lena åkte iväg och övade på att parkera, hon ska köra upp för körkortet på Tisdag.
Sen kom dom allihopa, och det var jätte kul tyckte matte, alla åt och tyckte mattes mat var såååå god!!!
Och matte fick presenter, så hon blev alldeles gråtfärdig.....Och glad naturligtvis!!

Så här glad var matte!!! Och se vem som är framme och ska synas i bild?????


Här ligger jag och är frusen efter en promenad i regnet idag!!!!Vilken konstig helg????

I torsdags var matte hemma hela dagen, och så helt plötsligt så sätter hon på sig dom hemska arbetskläderna och jag tvingas upp till Elvis!!! Det är ju mitt i natten, matte??? Vad är det frågan om?? Ja, jag var ju tvungen att sova där, HELA natten, sen på morgonen kommer matte och hämtar mig, packar hela bilen med kassar och sen så åker vi till Foppa??? Jag fattar ingeting!!!!! Matte går och lägger sig ett par timmar, sen är vi ute och går länge, Foppa är med, och han bara busar med mig.....
Sen kom Uffe o Lena hem, och sen byter matte om igen!!!!!! Och åker iväg igen????????? Och jag fick sova hos FOPPA??? Hela helgen höll hon på så?? Sen på Måndag kväll åkte vi ÄNTLIGEN hem!!!!
Imorgon är det mattes födelesedag!!!

Här kom den 1:a snön!!! Men den låg inte kvar, men matte blev nervös och bytte däck på bilen, samma dag!!!!!!!!


Mormor och morfar i Spillan, vi var där och hälsade på en dag, hade jätte trevligt!!


Matte hade vunnit 2 st biljetter till Buddi Hollie på Göta Lejon, så hon tog med sig Kajsa och dom gick dit! Det var SKIIIIIT bra sa matte, dom hade haft JÄTTE ROLIGT!!!!


Matte ville att jag skulle ha med Tajger, så vi inte glömmer honom!!!! Som om han skulle glömmas bort!!!!!! Suck, jag saknar honom ( lite ) ibland......... Men nog var han söt?????

Fina rara gulliga söta roliga Tajger,( det här är matte som skrivit), INTE jag!!!!

Kallt, men soligt!!!

Min matte mailade Sigtuna Kommun häromdagen, och frågade om hon kunde få låna en bit gräsmatta, uppe på Rävsta Camping, för hon vill komma igång med sina hundkurser igen!!! På eftermiddagen så ringde en gubbe från kommunen och sa att dom var väldigt intresserade av vad hon hade mailat om!!! Men dom skulle tydligen ha ett möte snart, och sen skulle han höra av sig igen, kul va???
Här sitter vi hela gänget nere vid Mälaren, ja Foppa saknas, han är hemma hos sig!!


Jag var i vattnet.......


Snygg va?????


Folk får tycka vad dom vill, men jag tycker att jag är såååå FIIIIIIN!!!!!!!

Några bilder bara....

Tänkte bara skvallra om hur " pajasen " ligger på nätterna, när han är hos oss!!!

Så här tronar han i MIN, ( mattes ) säng!!!! Varje natt, och han flyttar sig INTE!!!!
Att matte tillåter att han ska ha en egen kudde?? FY SJUTTON!!!!!


Och inte nog med det, han vill att MIN matte ska LEKA med honom också!! Han kan väl springa efter den där leksaken själv....... Guuud, jag tror jag dööör!!!


En liten sötnos måste jag ju visa också!! Visst är jag söööt????

LITE AV VARJE

Jag har inte riktigt koll på i vilken ordning allt har hänt, men ska försöka att skriva ner lite i varje fall. Det har bara varit härliga dagar alltså, tex i Måndags så var vi ute i skogen med Fina Stinas mormor, det var en underbar dag, men lite si och så med svampen, men matte och Fina Stinas mormor var lika glada för det. Dom hade fika med sig, öch matte hade jätte goda smörgåsar som vi, ( Ja, Foppa var ju med naturligvis....) fick smaka, mums, mums, sen åkte vi till en annan skog men det var lika dåligt med svamp där, men däremot så hittade vi detta....

En galge!!!!! Mitt i skogen????? Vem tar med en galge till skogen, jag bara undrar??????


Sen åkte vi runt lite och tittade, Fina Stinas mormor visade matte en väg som hon aldrig hade åkt på, och ändå är det mattes " hemtrakter " så där ser man, man blir aldrig fullärd!!!!!
På Tisdagen och Onsdagen gjorde vi inget särskilt, vi gick flera promenader med Doglas och Hollie, sen åkte vi till Solna på Onsdagkvällen, för matte måste ta hand om Foppa, varför vill hon inte förklara för mig, men nu ska vi ha honom HELA helgen, plus Måndag o Tisdag..............
Ja, ja, vi får väl se, men en bra sak med det är att matte har SEMESTER!!!!!!!!!!!! YEEEPPPIIIII.
Men matte suckade, jo, jag hörde henne nog, och sa att hon hade sett fram emot att gå till arbetet den här helgen, HA, HI, HI, HI, HA, där fick du matte, fnisss, fniss!!!
Och så har vi fått nytt gräs nu!!! Äntligen, men vi får se hur fin den blir sa matte, hm, hm.

Här är vi allihopa!!!!


Här har dom lagt ny jord, och pajasen ska naturligvis ut och kolla......Nu är det nya gräset lagt??????? Hm!!!!


Så här fina är mattes blommor nu, och detta är taget idag den 1/10!!!
Nu växer det minsann, säger matte.......


Elvis kom idag, vi ska honom tills i kväll!!

RSS 2.0