EN GRÄSMATTA????

Ville bara tala om att vi inte har någon gräsmatta längre!!!
Dom kom och grävde upp den, och ska lägga på ny i nästa vecka!!!
Gissa vem som tyckte det var jätte roligt med en stor jordgrop???

Här står han, pricis innan han började rusa runt i jorden.....


Ett monster??????

EN SKÖN MEN REGNIG DAG!!!!

Vaknade av att Douglas och Hollies matte ringde och frågade om vi skulle med på en morgonpromis, och matte sa naturligtvis jaaaa!! Hon säger aldrig nej, när någon vill gå på promenad, om hon inte har något annat bestämt!!
Det var grått, och lite duggregn, men skönt ändå. Sen när vi kom hem så kom en gubbe och frågade lite om våran gräsmatta, vi ska få ny gräsmatta nu, för den vi har är bara skit, säger matte.
Sen gjorde vi INGETING!!!! Inte ett dugg, bara slappade, och tittade på TV, ja matte alltså, jag låg bredvid och bara njöööt! Foppa har inte riktigt fattat det där med att bara slappa, så han höll koll ute, på alla människor som gick förbi, ja, ja, dessa unga hundar!!!! Han blir väl äldre och förståndigare han med, hm, kanske inte.......
Sen gick vi ut med dom igen, då gick vi lite längre, tyvärr!!! Jag hade gladeligen legat hela dagen i soffan!
Nu väntar vi tydligen på Foppas matte och husse, dom ska ju sova här i natt, för dom åker till Irland imorgon!

Här sitter pajasen och kollar!!!!!!


Visst är jag söööt??????

JOBBIG, JOBBIG, HELG!!!

I lördags så hämtade matte och jag mormor och morfar på Arlanda, dom kom ju hem från Amerika. Sen kom dom med hem till oss, det tyckte ju jag var lite underligt, men det fick sin förklaring när matte sa att nu skulle jag få vara hos Elvis ett tag, för dom skulle iväg på något som kallas dop!!!! Och då får tydligen inte hundar vara med??? Inte ens om dom är så söta som jag! Så jag fick gå upp dit, under protest ska ni veta!!! Och matte och dom andra åkte iväg, snyft.
När dom ÄNTLIGEN kom hem så berättade matte att det hade varit såå fint, och dom hade fått såååå god mat efter, jaha, jag då?????

INBJUDAN!!


Mamma Sonja, Pappa Jonas, och VIKTOR!!!


Fin tårta va???


Och den här då???? Läcker va???


Sen på söndagen så åkte vi till Foppa på morgonen, skulle passa honom och matte och Lena hade ordnat ett överaskningsparty för Uffe, så matte höll på att fixa och ordna hela dagen nästan, vi hann med att skjutsa våra älskade vänner från Skåne, till Uffes jobb, för dom skulle köpa lite nya prylar, eftersom allt hade ju blivit stulet för dom, sen efter att vi hade lämnat av dom och sagt hej då, dom skulle åka hem på eftermiddagen, så  åkte vi tillbaka till Solna, gick en promenad, sen fixade matte det sista till festen. Sen började folk att komma, och det var så mycket folk överallt, så Foppa och jag började att leta efter ställen att gömma oss på!!!!!!
Men festen blev JÄTTE LYCKAD sa matte!! Husse Uffe, blev så glad, och han blev nästan tårögd över sin present, en resa till honom och Lena till Irland!!! Dom ska åka på Onsdag, och GISSA var Foppa ska vara????? Ja, just det hos oss!!!!!!! Matte är jätte glad, men jag, hm,hm!!!!
Foppa åkte med oss hem när  matte  ÄNTLIGEN sa att vi skulle bege oss hemåt! Hem, ljuva hem!!!
När vi sen kom hem fick vi mat, liite sent, matte, sen nästan sprang jag in i sängkammaren och jag var så trött att jag inte orkade hoppa upp i sängen, så matte fick hjälpa mig!!!!!

Så här glad blev husse Uffe när han fick resan!!!!


Fina Lena och husses syrra Helena.


Husses BÄSTA kompis Ante, och Jonas med lille Viktor!!!!


Så här såg Foppa ut efter ett tag....


Här är jag, försöker ta mig upp i sängen efter festen!!!!!!!


Äntligen, äntligen SOVA!!!!!









BILDER!!

Här kommer lite bilder från när Annika och Daniel var här.

Söta rara fina Jag, ja och så Annika..... Ha, ha, matte och jag bara ÄLSKAR dom båda!!!!!!!!
Matte sa att vi nog skulle åka till Skåne i vinter, yeeeppiii!!!!!!!!


Söta, mysiga, fina Daniel!!!!!!


Det här var en objuden gäst som kom gående på golvet!! Som tur var, så
såg inte Söta Annika den, hon har spindelfobi!!!!!!!


Det kommer flera bilder sen, nu är jag trött!!!!!
Gonatt på er!!!!

SKÅNEFOLKET ÄR HÄR!!!!!!!!!

Nu är det tydligen hög tid att jag bloggar lite igen, för nu har både matte och kära, kära Annika, klagat på mig att jag är alldeles för slapp med bloggandet!!! Hm, jag har väl annat för mig, typ, ligga i soffan, ligga i mattes säng, eller tex, sitta i mattes knä och kela,mmmmmm, vem har tid att blogga??????
I går så åkte matte iväg till det där hemska stället som kallas jobbet, och jag var tvungen att vara hos Elvis...... Suck, det är inte roligt, men jag måste ju säger matte.
Sen efter att matte hade slutat sitt jobb, kl 23, så åkte hon in till GLOBEN, för Annika och Daniel hade varit där med Annikas familj, och dom hade åkt upp i en sån där stor, stor bil man kan sova i, och när dom kommer ut igen och ska åka, så har dom haft inbrott i den!!!!!!!!!!!!! ALLA ANNIKAS OCH DANIELS SAKER VAR BORTA!!!! För dom hade ju resväska med sig för dom två skulle ju stanna här i Stockholm över helgen, dom andra skulle åka hem på en gång!! Det var massor av saker som hade blivit stulet, stackars, stackars dom!!!!!
Men dom åkte med matte hem iallfall, så matte kom och hämtade mig kl 01, ca!!!!! Men det var jätte kul att träffa dom igen tyckte jag, dom är sååååå snälla!!!!!
Sen fick jag minsann inte gå och sova, nej då, dom var uppe till ca kl 04 på morgonen och satt och pratade, Annika var ledssen för att alla hennes kläder och annat var stulet, och det kan jag ju förstå!!!
Sen imorse så gick matte och jag ut, och sen åt vi frukost med dom, sen var dom ju tvungna att åka till Stockholm och handla lite kläder!! Dom hade ju ingetting annat än det dom hade på sig!!!
På kvällen kom Uffe och Foppa hit och käkade middag med oss, sen åkte dom med Uffe in till Stockholm, dom skulle sova hos Daniels syster som bor inne på Söder.
Men det var såååå roligt att dom äntligen kom och hälsade på!!!!!

Så här glad blev jag när dom kom hit!!!!!!!


Nu märkte matte att Daniel råkat få med sig mattes sladd till kameran, så matte kan inte få in hennes bilder till datorn!!!!! Så bilder på dom kommer senare!!

SVAMP, SVAMP!!!

Häromdagen var vi så äntligen ute i skogen för att matte skulle få plocka lite svamp!!
Det var så skönt att få springa som JAG ville, i min takt, för det går ju inte så fort när matte letar svamp!!!! Jag tänkte jag skulle hjälpa henne lite, så jag började nosa upp dom där gula svamparna som matte blir så glad för, när jag hittade så vände jag mig mot matte och blängde stint på henne, i början fattade hon inget alls, men sen så började hon fundera, så äntligen kom hon bort till mig, och då hittade hon ju svampen!!!!!! Sen kom hon så fort jag stannade och blängde på henne, och varje gång så var det svampar där jag var!!! Jag vet vad jag håller på med jag!!! Matte muttrade nåt om att hon hade minsann hade lärt mig att sitta, när jag hittade svampen, men vadå???? Det här gick ju lika bra, eller hur matte??? Jag höll på att leta svamp åt henne i ca 2 timmar!!!! Och sen har hon mage att klaga att jag inte sitter??? Vad är det för matte jag har??? Men hon blev riktigt
glad, det märktes nog!!!!! Foppa var med, men han fattade ju ingetting!!!!! Han bara jagade efter mig, hela tiden!!!


Här har jag fått upp en doft!!!!!


Och vem kommer efter..........??


Här inne matte, kom, kom, jag har hittat!!!!



Så här många blev det till slut!!!!!!


Jag blev liiite trött av allt svampletning!!!!!!!


Så här dricker Foppa!!! Vilken pajas va????


Sen somnade han i vattenskålen, men gud så dum han är, hm, eller är han smart???????



kAN VI VARA HEMMA ETT TAG NU????

I går så var vi ute med Hollie, och Douglas, en morgonpromis, det var roligt. Sen åkte matte och jag och handlade, sen när vi kom hem så började matte att packa sin " åka bort väska " Alltså inte sin dumma, dumma, jobbarväska, utan den andra........Hm, tänkte jag, jag brukar ju få åka med då, kanske, kanske, så det var bästa att hänga matte i hasorna hela tiden!! Och jaaaa, jag fick åka med, jag behövde inte gå upp till Elvis, matte sa när vi satt i bilen att vi skulle till Foppa! VAAAAA????? Hade inte räknat med det, utan jag trodde nog att vi skulle till Spillan kanske, men nähä, det var ju bara att hålla god min och åka med till den där pajasen.......Oki, oki, han ÄR söt,men...... ack så busig!!
Mattes mobil ringde när vi var på väg till Solna, och det var Jonas, en av mattes systersöner, han spelar hocky, han är jätte duktig säger matte, han spelar i Södertälje nu, så dom har flyttat till ett nybyggt område i Södertälje, men iallafall, han bjöd in matte på dop, av hans och Sonja, ( hans nästan fru, dom ska gifta sig nästa år) son, Viktor ska han heta.  Dopet skulle vara den 19/9 kl 14, i Södertäljes katolska kyrka, för Sonja är katolik. Men jag då????? Jag blev inte medbjuden.....hm, hm, hm. Matte tackade ja på en gång, och vilken tur sa matte, att hon redan hade fått semester just då!!!! Och så bestämde dom att vi plus Foppa skulle komma till dom idag.
Så när vi kom till Solna så åkte vi vidare med Foppa och Lena till KISTA Centrum, för Lena skulle handla läderstövlar, och matte handlade doppresenter. Lena fick tag i ett par " hooker boots " sa matte, men dom var skit snygga, hade jag varit människa så skulle jag velat haft ett par sådana!!
Sen på kvällen åt matte och Lena kräftor, blääää, men matte  älskar det! Uffe var på kurs i 2 dagar, så han var inte hemma.
I morse så försov sig Lena, så matte flög upp, och klädde på sig, sen skjutsade hon Lena till jobbet, så vi fick vår morgonpromis i Sickla!!
Mitt på dagen åkte vi så till Södertälje för att hälsa på Jonas, Sonja, och Viktor. Mormor och morfar kom också!!! Dom skulle vidare till Norrköping ett par dagar, och passade på att komma förbi ett tag, kul, dom är alltid snälla mot mig!!! Så människorna fikade och pratade,sen åkte morfar och mormor, och vi andra gick ut på en promenad, det var ett JÄTTE FINT område dom bodde i!!!! Matte sa att hon hade trott att hela Södertälje var ett enda stort getto???? Vad det nu är???? Så hon blev så förvånad av att se att det var så fint!!! Sen åkte vi hem med Foppa, sen ÄNTLIGEN åkte vi hem!!!!!
Matte tyckte också det var skönt att komma hem, för hon har blivit riktigt dålig, ont i halsen och huvudet, hostar och nu har hon börjat snora lite, hm, hm............ Hon sa till en kompis som ringde, att det kändes som om hon hade lite feber också, stackars, stackars min matte!!!!!!!!

INBJUDAN TILL DOPET!!!!


EN AV PRESENTERNA!!


ETT SET!!!


JONAS OCH EN GLAD VIKTOR!!!!!


SONJA OCH FOPPA!!!!!


3 GENERATIONER,  VIKTOR, JONAS, OCH MORFAR!!!!!


HÄR HAR HAN TYDLIGEN TRÖTTNAT PÅ ATT BLI FOTOGRAFERAD!!!!!!!!


FOPPA OCH JAG I SÖDERTÄLJE!!!!!!


SÅ HÄR SER JAG UT NU!!!! ÄR TRÖTT!!!!!!


RSS 2.0