Äntligen börjar det likna en.................................

Äntligen säger matte att det börjar likna en affär!!!! vad dom håller på där, hela dagarna OCH kvällarna har dom hållt på att packa upp saker, ( och en MASSA godsaker som vi bara får lukta på!!!! ) Ibland säger dom att dom inte har nog med saker, för att i nästa stund säga att dom vill ha en större affär?????? matte är så förvirrad att hon vet inte ens vad det är för dagar ibland......Alltså ännu mer förvirrad än vad hon brukar, om det nu är möjligt?????
NÅGRA BILDER BARA.........
HÄR LIGGER JAG OCH TUGGAR PÅ ETT BEN!!!!! Tack matte, äntligen...............


Tråååååkigt, Tråååååkigt!!!

Fy vad tråkig matte har varit dom sista dagarna!!! Vi har bara varit nere i affären, hela dagarna och kvällar, och dom har fått leveranser, men bara några st, det ska tydligen komma massor mer!!! Nya kassan har kommit, och nu ska ju matte lära sig den också, hm,hm, Maria är ju duktig med sånt där säger matte, men för matte är det tydligen lite svårare!! Husse, Uffe har varit och hjälpt dom, och Joel har varit där nere och hjälpt till massor. Men vi då, vi får bara ligga och titta på????? Det blev lite intressantare när lite av godiset kom!!!!!! Men tror ni att vi fick smaka då???? Nej då, vi fick tigga, och tigga, och till slut fick vi varsit ben av matte, pffft ska man behöva tigga sig till ett ben, när dom har sååå många va???
Lite av godiset......Gissa var pajasen var?????????


Så här får vi ligga............................är det rättvist va???????????


Utländskt besök!!!!

Nu har vi haft besök från utlänningar!! Matte sa att det skulle komma folk på besök i helgen som var, och att dom kom från utlandet, vad spännande tyckte jag, skulle jag förstå vad dom sa? Gissa vilka som dyker upp??? Jo, Annika, Mini, och Micke!!!! ha, ha, ha, matte, dom är från Skåne!!! Matte säger att det är utlandet, för hon fattar inte ibland vad dom säger, hm, jag hade inga problem med att fatta, det är ju matte som är knäpp!!
Det var mysigt när dom var här, men dom stannade så kort stund bara!!Fredag till Söndag!!! Men dom kanske, kanske kommer när matte och Maria har premiär öppning!! Hoppas det.
Mini hann med att ta några fina snöbilder på pajasen, ni ska få se några här, men jag ville inte gå ut, utan låg så bra i soffan!!

Här kommer några fina bilder på Foppa, tagna av VÅR Mini!!!Huvudsaken att pajasen har roligt, eller hur???


RSS 2.0