Sigtuna-Åhus-Sigtuna, 090824-090829

Nu har vi då äntligen varit iväg på vår minisemester!!! Vi åkte i Måndagsmorse och Elvis var med oss!!
Vi tog en sväng till Solna och hämtade Foppa,hans matte och husse skulle inte komma ner föräns på Tisdagen så då tyckte matte att hon kunde ta med sig Foppa ner, men 7 timmar i bil med båda????? Matte körde så försiktigt så, och stannade flera gånger och vi rastade och badade på det där jätte fina stället som min matte hittade förra gången vi åkte ner!


LOVESJÖBADEN heter det!!!


Sen for vi vidare, ända ner till Åhus!! Åkte hem till Annika och Daniel,  matte var sugen på en kopp te!! Hon kan ju inte dricka te när hon ska åka långt, hon måste stanna och kissa  massor av gånger då, ha, ha, hämtade nycklarna till " vårat " hus, sen åkte vi dit, och vi fick springa runt på tomten medans matte packade upp, och gjorde iordning mat åt oss, det var på tiden, alla var vi vrålhungriga!!!!!! Sen tog vi en promenad till Annika igen, sen blev det en massa tjatter med dom, sen var det becksvart när vi gick hem igen, men allt gick bra.Vi somnade som klubbade oxar allihopa!!!
Vi sov ganska länge, sen ut på en långis, det är så kul  att gå på¨nya ställen, det finns så mycket att nosa på, massor av nya dofter.........
Uffe och Lena kom runt kl 12!!! Vi gick till Annika, och dom ( Uffe och Annika ) hade mycket att prata om, dom känner ju varandra sen tidigare, vi bara slappade, sköööööönt!!
En dag var vi på en tur med bilen, åkte till Kivik bla, där badade vi, sen åkte vi till Simrishamn, där människorna åt lunch i hamnen. Men vi tyckte inte att det var så roligt att sitta i bilen hela tiden, vi ville hem, hem till den sköna tomten!!!!!!

Hamnen i Simrishamn!!!Elvis på sin favoritplats!!


Elvis och Foppa! Foppa fick ha lina för han smet ner till stranden och busade
med andra främmande badgäster, fniss, han är så busig!!!!!!


Elvis mår som en kung!!!!!!Jag höll mig inomhus, jag.......Foppa ska börja leka med sin husse.... Uffe hade tänkt att slå några bollar, men...


Men det ville inte Foppis.......


Han har såååå roligt, så...........


Jag fick ju gå dit och styra upp det hela, för ett litet tag iallafall!!!


Uffe och Annika


Vi gjorde inte så mycket på dagarna och kvällarna, utan som matte sa: Vi bara var!!!! Det är det som är så skönt med min matte, det behöver inte hända så mycket,utan man kan bara va....
Alla kvällar var vi hos Annika och Daniel och åt mat, och det var rolgt, min matte gillar verkligen Annika och Daniel, dom är riktiga vänner säger matte, som hon litar på!!!!! Jag gillar dom jätte mycket också!!!!!!
På lördagen var det dags att åka hem, vi stack runt kl 11, och var hemma runt kl 19?? Men vi stannade många gånger, och så började det ÖSREGNA, så alla bilar bara kröp fram!!!!!
Sen när vi hade kommit hem så myste vi bara hela kvällen!!!! TACK SNÄLLA RARA SÖTA ANNIKA OCH DANIEL FÖR ALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Annika

Va gulliga ni är!

Se till att hitta tillbaka hit snabbt!

Älskar er!

2009-08-31 @ 13:24:15
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0