Världens bästa kvinnliga artist!! ( tycker matte )

Matte sa att jag bara var tvungen att visa vem som är världens bästa kvinnliga artist i hennes ögon!!! Hon var ju på TV häromdagen, och matte blev lyrisk, hon höjde TV så jag bara väntade på att grannarna skulle komma och banka på hos oss!!!!!
Inte illa av en 70 åring va, 26/11 1939!!!!


HÄR ÄR HON........TINA TURNER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHE SIMPLY THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bättre sent än aldrig!!!!

Nu måste jag skriva lite om julen! Vi var allihopa, Jag, matte, Foppa, Uffe, Lena, mormor, morfar, och Yvonne, Lenas mamma, hemma hos husse och Lena!

Dom hade gjort såååå fint, en massa god mat, massor av julklappar, trevlig stämning, ja en jätte bra julafton helt enkelt!!!!!!

Den jätte fina julgranen med klapparna


Husse fick en tröja med Foppa på av mig!!!!!!!!!!!!!!!


Husse fick en ram med Tajger, Foppa, och mig på!!!!!


Deras härliga brasa!!!


Foppa väntar på en av sina julklappar!!


Mormor, Lena, Jag, och Lenas mamma Yvonne.


Söndagsmarknad i Sigtuna

I dag gick vi hela gänget, jag, matte, Foppa, Maria, Joel, Hollie och Douglas ner till Sigtuna på deras julmarknad! Det snöade så otroligt mycket, och det var massor av människor, så det var ganska så trångt, men matte och dom andra människorna bara gick och gick, matte skulle naturligtvis shoppa lite grejor.........Men i det stora hela var det en väldigt trevlig marknad. Jag hittade en stekt strömming på marken, som jag snabbt passade på att sluka!!!!!! Det låg lite godbitar här och där, så vi fyrbenta gick med nosen i backen för det mesta...

Det kanske inte syns, men snön vräkte ner!!!


Här har jag och Foppis hittat en liten lugn plats.


Lilla Vincent med pappa Joel och Douglas.


Sen när vi kommit hem, då var jag och Foppa så trötta så vi sov i flera timmar!! Sen tiggde matte till sig Tacos hos Maria och Joel, så då tillbringade vi kvällen där, och Foppa var/är inte bra i magen, så han skämde ut oss med att fisa hela tiden!!!!!! Och hur dom luktar!!! Snälla matte kan du inte fixa dom, det luktar gruvjävligt!!!!!!!!


Matte är tårögd!!!

Stackars, stackars  matte, hon sitter här i soffan och är alldeles tårögd!! Varför??? Jo för Foppa ligger och pruttar så det STINKER som i en militärbarack här inne!! Han är lite lös i magen, så nu luktar det ännu värre än vad det brukar!!!!! Och det brukar INTE lukta så gott, till skillnad mot när jag råkar släppa lite väder, då luktar det lavender säger matte, så det så!!!!! Men annars så har det varit en härlig dag, lagom kallt, snöat stora flingor, vi har varit ute och gått med Maria och dogsen och lilla Vincent. På kvällen gick vi förbi huset med alla lysen, det är sååååå läckert säger matte!!!!

Visst ser det mysigt ut???


Jag, Foppa, Hollie, och Douglas!!! Dom andra sitter o tigger godis, men jag bryr mig bara om min matte jag!!!!!

Lilla Vincent i bilen! Visst är han söt??


Mattes misslyckade foto på huset med alla ljus!! det är läckert, jag lovar?????!!


MATTE = JULÄLSKARE

Har jag möjligtvis någongång nämnt att min matte ÄLSKAR julen??? Men nu tycker jag iallafall att det går lite för långt, eller.........????

Hon blev överlycklig när hon hittade en RÖD diskborste, och en RÖD slaskplockare!!!!!!! (Hon letar fortfarande efter RÖDA disktrasor!!!! SUCK!!!!! )


Gissa vem som kommit och hälsat på......??? Ja, helt riktigt Foppa!!! Och han är så jäkla förkyld!!!!! Matte blev väckt flera gånger i natt av hans OTROLIGA HÖGA snarkanden!!! han är rätt så duktig på att snarka i vanliga fall, men nu när han är förkyld, OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!


SNÖÖÖÖÖ!!!

Vad det är härligt med snö!!! Matte bara frös när vi var ute, men jag tycker det är hääärligt!!!
Hemma!!!!

Äntligen har vi kommit hem igen, nu har vi varit på resande fot sen i Lördags!!!! Först på lördagen åkte jag till Foppa och fick vara där medans matte, Maria och Joel roade sig på stora HUNDMÄSSAN i Älvsjö!!! Men hallå, det var ju en HUNDMÄSSA????? Varför i hela världen fick inte vi dogs gå med då???? kan någon vettig människa svara på det?????? Men det gick ingen nöd på mig, hos Foppa, vi var ute o rastade Lena o hennes pappa, på en långpromis. Sen på em, kom matte o hämtade mig, och vi drog iväg i snöstormen till Spillan, till Kajsa!!! Det var så skönt att komma ut till Spillan igen!!! Jag trivs där ute!
Kajsa har också en soffa!!!! Och där parkerade jag mig!!!!!!


Maria på mässan!!!!                       


Titta vad matte hittade på mässan!!!!!??? Nej det är inte jag, men visst är vi lika? Så skulle jag också se ut om matte skötte om mig ...........................

Vi var hos Kajsa till på Söndagen, då hämtade vi mattes kompis Roger, och körde honom hem till oss, för han skulle köpa husses bil, och det gjorde han!! Jag trodde ju att vi skulle vara hemma då, men icke sa nicke, vi kastade oss iväg tillbaka till Solna, åkte till husses jobb, hämtade Foppas matte, sen åkte vi hem till dom!!! Puh!!!!
Igår kom Uffe o Lena hem tidigare från deras arbete, för husse hade blivit SLAGEN; och KNIVHOTAD!!!!!!!!! Hjälp, jag blev lika skakad som matte, hon började grina, hm, hm, det gjorde nu inte jag, men lite läskigt är det!!! Det var en knarkare, ( vad det nu är????) Som snattade en pryl, och när det tjöt om honom så sprang husse ut efter honom, han jagade honom till p-garaget, där försökte husse snacka med honom, då slängde han prylen lite bakom husse, in under en bil, och då husse vänder sig om för att kolla var det hamnade, så slår knarkaren husse 3-4 gånger hårt i ansiktet, och så drar han fram en kniv!!!!!! Då backade ju husse, och IDIOTEN till knarkare sprang iväg!!! Sen fick husse åka till läkaren och sen fick både husse o Lena åka hem, eftersom husse inte fick åka själv, det kunde ju vara hjärnskakning...???

Här är han med lite torkat blod i näsan och svullnad i ansiktet!!!!!


En bild framifrån!!!!

Jag tycker så  synd om min husse!!!!!Sen åkte min matte till det där läskiga som hon kallar jobb, arbete, bla, bla, och jag fick vara kvar hos Foppa! Sen idag när så då matte ÄNTLIGEN kommer och hämtar mig, och vi går ner till  bilen, så var HELA VÄRLDEN VIT!!!!!!!!!!! Det hade kommit jätte mycket snö!!!!!! SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!!!!! ÄLSKAR, ÄLSKAR, SNÖÖÖ!!!!!


Nybadad!!!

Nu är jag alldeles ren o fin igen, matte stoppade mig i duschen i går kväll, och jag fick både schampo och balsam på mig!!!! Och idag är jag såååå len o fin säger matte. Det var nästan så jag inte ville gå en morgonpromis med Maria o Hollie!! Douglas har fått komma på kollli säger matte, och vad är det då???? Han kanske ska stanna där för alltid, för Maria känner att det blir alldeles för jobbigt med att ha 2 hundar och Vincent också, hon tycker inte hon hinner med Douglas, för han kräver ganska så mycket säger min matte, så då går Maria med dåligt samvete för honom, det är synd om henne tycker både matte och jag!!! Men han är på landet på en bondgård, och det är jätte fint där, vi var med och lämnade honom, i Malmköping.

Fopppa har varit hos oss ganska så mycket på sista tiden, men nu är han hemma igen, så nu är det så lugnt och skööööönt!!! jag bara njuuuter för nu får jag vara själv med min matte!!!

Här Douglas och Hollie!!!

Douglas!!


Ny dator!!

Äntligen, äntligen har matte köpt en ny dator!!! Men tokan, har tappat bort alla hemsidor som hon hade i favoriter!! Så nu måste hon be om att få dom av alla folk som har bloggar tex....... Guuud hon är sååå klumpig!!!!!!!
Så snälla ni som läser min blogg, skriv era adresser så kan jag vidarebefodra dom till min klantiga matte!!!
I dag har det varit kallt! det var så fint och skönt att komma ut i ett fruset landskap, och inte ett vått.
Nu ska vi se om matte har fixat så att jag kan få in bilder här också, hm, hm

Jag fattar inte hur jag gjorde men det gick ju iallafall!!!!

RSS 2.0