Ännu en dag i " kolgruvan "

I morse stack matte, Maria och vi ner till affären, och dom satte igång på en gång. Först hade dom svängt förbi miljöstationen och slängt en massa bråte.
I dag målades det hela dagen, vitt uppe och lila nere, på väggarna!!! Sen ska dom sätta upp en fin bård i mitten, det kommer bli sååå snyggt så! Men vi fyrbenta hade väl inte så roligt kanske, men jag får ju vara med matte hela dagarna så det är ju possitivt förstårs!!

Det gör inget att det är ojämt, det ska till en bård, säger matte.


Matte har varit i farten, och kladdat lite..............


Så här roligt fick vi ha det, ( tyck synd om oss )

Nu har dom satt i gång!!!!

I dag så hämtade matte och Maria äntligen nycklarna till deras affär!!! Så nu är det bara resten kvar........
Det ska målas, sätta upp hyllor, fixa kassadisk, bla, bla, bla. När vi åkte ner dit för att dom skulle sätta igång, så säger matte att vi ska åka till vårat andra hem???? Va, vad menar hon?? jag fattar inget!? Men Hollie och jag fick varsitt ben att gnaga på, så vi låg där mitt på golvet i ett stort tomt rum, guuud såå rolig matte??? Men dom verkade inte bry sig, utan dom satte igång med att jobba på engång! ja, ja, vi får väl se vad som kommer att hända. Matte har iallafall skaffat sig en tebryggare dit, så hon klarar sig nog. Och Maria får sin kaffe maskin på Fredag..........Hm, ska dom bara fika va?
Matte sa att det skulle vara kul om folk kom och hjälpte till med att måla lite, för det är mycket som ska målas tydligen!!!! Men dom får nog kämpa på själva, dom har satt ett stort papper för fönstret, så att folk inte ska kunna stå och kika in, och på det har dom skrivit att dom ska öppna 1:a April. Ja, lycka till säger jag bara, men matte är så glad över det här, så då får jag väl också vara glad!!!!!

Maris sätter maskeringstape på golvlisterna.


Det ser inte så mycket ut för världen, men lugn säger matte.....


Vad gör jag här matte????????

Brrrrrrrr, Fy vad kallt det är!!!!!

Matte den tossan, satte väckarklockan på kl 05:30 i morse, ( hon jobbade INTE ) och SLET upp Foppa o mig, och så skulle vi UT????????? Men matte, vad tänker du med????? Är du galen??? Kallt som sjutton var det, jag frös, så jag skakade, men Foppis han sprang omkring, men han började frysa han med, så det så. Sen när vi ÄNTLIGEN kom in, så la sig matte i soffan, och slog på TVn, hon skulle se hockey!!!! Sverge-Finland, va?!! Och därför var vi tvungna att gå upp så tidigt, jäkla OS!!!!!
men matte var nöjd, Sverige vann, yeeppii, blä, blä, säger jag!!!
Sen efter det kom Maria, och vi alla åkte till Märsta och träffade mormor och morfar i 5 min, dom skulle åka till Norrköping, men dom ville se deras affär först!!!
Sen på em, var det en massa mailanden igen, sen åkte vi o lämnade Foppa, sen hem.

Det blev kallare sen!!!!!!


Det här låg matte och glodde på!!!


Hm, hm, undrar varför matte ville ha med den här bilden................ Matte säger att han är en riktig läckerbit??? vad är det?? Godis???


Det här tydligen hans nya hobbie, att sitta och retas med mig när jag bloggar!!!!!


Titt ut...... Pucko!!!!!!!! Och gissa vad han gjorde sen?? Jo.........


Han somnade!!!!!!!!!!!!!! Är han knäpp eller är han knäpp??????? Och han snarkar.........


Jag kan ju inte låta bli att skratta åt honom, han är en ljusglimt i livet säger matte!! ( Och jag är solen i hennes liv, har hon sagt. )


Sen avsluta vi dagen med en tupplur, vi med!!

Nu är vi snart insnöade!!!!

Ville bara visa att det snöat " lite " sista dagarna!!! Det är så mycket snö, att matte säger att så här mycket har nog inte hon varit med om!!!!
Och pajasen kom idag med, vi har inte varit ute och gått än, men han kommer att drukna i snön!!!!

Våran baksida idag!!!!!!! Här törs jag inte gå ut och kissa.............


Finns det ingen lag som förbjuder så här mycket snö???? Hm, matte är lite rädd att staket ska rasa ner snart............


Har försökt att trampa upp en liten stig, nära, nära, altan!!!!
OJ, OJ, OJ, OJ

Tänkte bara medela vad som händer här hemma, ( om jag kan?? ) Matte och Maria har fullt hela dagarna, vi, ( jag och Hollie ) BOR i bilen, känns det som. Vi hänger ju på när dom far runt, dom handlar, åker på möten, hem ett litet tag och kastar sig på mailen, och pustar och stönar, sen sticker vi iväg igen till något ställe!! Det är mycket nu!!!!!! Och emellan allt det där, ska ju vi få gå ut på våra promisar, jösses vad dom kämpar!!
I dag hämtade dom sina flygplad och kassar, det blir så fint, så fint.

Så här kommer det att se ut!!


Kolla på smygande brakskiten....... han försöker smyga, när jag bloggar???? Nej då knäppis du syns INTE!!!!!!!

Alla bara tjatar och tjatar!!!!

Nu tjatar alla fyrbenta om att jag ska blogga lite, men det finns inte så mycket att blogga om just nu! För matte är såååååå upptagen med sin och marias affär som dom ska öppna!!! Och det är MASSOR att göra tydligen???? jag fattar inget jag??? det ränner massa folk här som matte och maria kallar leverantörer, och dom sitter och pratar och visar ( i pärmar ) massa hund godis, hundmat, koppel, halsband, leksaker och kläder för hundar!!! Matte bara sitter och säger ohhh vad fint, ohh va bra, guuud så sött, bla, bla, bla!!!!!!!
I dag var vi i Nacka på Elgiganten, och dom handlade hela bilen full!!!! Och det var bara början säger dom!! Vi passar Foppa igen, och matte tycker det är sååå mysigt sååå!!!! Hm, jag tycker väl si o så om det, men det är bara att gilla läget, som matte säger?????

Det är fortfarande en massa snö!!!! Vi börjar lessna lite på det vita!


Kolla vart pajasen hittade att sitta i!!!!!!


Ja herre gud, vad han hittar på..............


Jag och Hollie!!

Några bilder bara.

Matte har tagit några nya bilder som hon tycker är såååå fina på mig!
Och naturligtvis så hoppade linslusarna Foppa och Hollie med, så dom får väl
vara med då.......???

Profilbild på mig!!!!


Framifrån, matte tycker jag är så söööt, att hon vill äta upp mig, säger hon, va????


Gissa vilka? Hollie och Foppa så klart!!!


Kolla in Hollies benställning!!!!


Lilla Foppis, han är lite söt han med va????

RSS 2.0