Har Campat!!

I helgen som var, skulle ju min matte arbeta såklart....... Och jag skulle vara uppe hos Elvis, men då skulle Elvis och hans matte ute och campa med husvagn, och då fick jag åka med!!!! Alltså, ingen matte på 4 dagar!!!! jag höll på att dö, men liiite skönt var det ju, vi badade varje dag, och fick springa i skogen, men så glad jagblev när matte kom hem!!!!!! Gud vad jag pussade på henne, och sen fick hon inte gå ett steg, utan att jag skulle med, tyckte det var bäst att hålla koll på henne!! Har tyvärr inga bilder från campingen, men jag har några bilder från idag, när jag, matte, Elvis, Maria, Malte, och Tula var nere och badade, och jag simmade efter ett par jätte dumma änder!!! Dom var inget rädda för mig, men när  Elvis hoppa i efter dom,då stack dom!!!!!!!!
Och snart ska vi åka till Solna och hämta....gissa vem????? JO, den lille jäkeln, Foppa, matte ska naturligtvis passa honom ett par dagar, hon är för snäll min matte!!! Ja, det är hon, för nu har Elvis matte ryggskott, så han får ju hänga med oss på varje promenad..... Hon kan inte säga nej, min matte!!!! Inte när det gäller hundar iallafall.

Kolla vad fint vårat nya staket blev!!!!! KANON!!!!Här med!!


Här ser man grinden också!!!!!!
Fina staketet

Här är Tula, en liten spanjorska

Nu kommer jag ikapp dom snart.............
Elvis älskar att bada!!!!


Maria och söta, söta  Malte!!!

Nytt staket!

I går och idag har morfar varit här och byggt ett staket åt min matte!! Så nu har vi ett jätte fint staket runt tomten, liiite skillnad mot det kompostgaller som matte har haft till staket förut! Det såg ju ut som om det var ett skrot upplag innanför!!!
Sen kom Lena och Foppa,   igår, dom skulle grilla på kvällen, Uffe kom sist, han hade jobbat, men vi fick en jätte trevlig kväll, med grillspaett, ris och sallad, till efterrätt, jordgubbar med vanilj visp, MUMS, tyckte alla människor!! Jag och Foppa var bara intresserade av grillspettet!!!!!
Så här såg det ut innan.......Morfar i jobbartagen!!!


Foppas husse och Matte!!!

Trevlig samvarao!!!!Vill bara visa hur jäkla modig den där Foppa är!!!!!!!!
Här är vi vid Rosersberg slott, häromdagen, ja ni ser ju.........


Härlig morgonpromenad!!

I dag gick vi upp ganska så tidigt, för matte sa att det skulle bli jätte varmt senare på dagen, och då orkar ju inte jag gå så långt, så vi gick en långis nu på morgonen. Vi gick ner runt Munkholmen, och jag fick bada flera gånger!! Foppa, den badkrukan vågade ju inte doppa sig, undrar om han blev lite skakis för vatten, då när han höll på att drukna????? Nä jag tror han bara är feg jag... Han höll på att larva sig i vattnet, skvätte med tasarna och så, men inget riktigt dopp inte!!!
Sen gick vi vidare runt Björbackastrand och hem, vi var ute idrygt 2 timmar!!

Här den stenknallen där dom höll på att drunkna! Den ser väl inget farlig ut, eller hur??


 


Här med!!!Här är idag!!!


Vy från Munkholmen mot Sigtuna Stad!!!


Oj då, han fick några stänk med vatten på sig, ha, ha

Hemma igen

I midsommar har vi varit ute i Spillan, det har varit jätte skönt, men matte jobbade på midsommar afton!!!! Så jag fick vara med morfar och mormor. Men det var lite kul, först åkte vi ut till en golfbana, mattes syrra med man spelade, sen åkte vi hem till dom på midsommarfest!! ha, ha, stackars matte fick jobba hon. Men sen på kvällen kom min älskade matte hem, då blev jag väldans glad!!!! Sen i går, åkte vi med morfar och mormor till Uppsala, och hälsade på mattes systers son, som just har blivit pappa!!! En liiiiten grabb, blev det, dom vet inte vad den ska heta än, och matte hade naturligtvis glömt sin kamera i Spillan, suck, suck, så typiskt matte!!! På kvällen när vi hade haft det mysigt och grillat i Spillan, så ringde Foppas husse, och bad att vi skulle passa Foppa i dag och i morgon?????!! IGEN????? Men matte kan ju inte säga nej inte!!!! Aldrig att hon skulle säga nej till Foppa inte, hm, hm, jag blir lite svartsjuk.......... Så vi packade ihop igår kväll, och åkte hem. får väl se vad matte hittar på för oss idag, hon är ganska så duktigt på att hitta på saker att göra, hon är lite rolig min matte!!!!

Tillbaka

I  går  åkte vi till Foppa, ( IGEN????!!! ) för matte skulle få sin nya telefon. Vi passade på att gå den rundan som vi inte gick då vi blev avbrutna, för att matte och Lena badade!!! Men iallafall, rundan var jättefin!!!!! Där ska vi gå flera gånger sa matte! Sen grillade vi när Uffe kommit hem, och så åkte matte och jag hem! Men inte fick matte någon telefon inte?? Så hon hittade sina gamla telefon, den får hon ha tills den nya kommer. I dag ska vi ut till Spillan, och fira nyår!!! Hade tänkt att visa lite bilder, men det har blivit något fel..... Får försöka senare..

VILKEN DAG!!!!!


Ja herregud vilken dag vi har haft.
Vi for iväg till Foppis i fm, så gick
vi då ut, matte och jag visade henne hur man gick till Lötsjön, sen tog vi en fika på caféet där, sen fortsatte vi och skulle ta rundan runt Råsundasjön också, då ville jag bada på ett ställe med sten som sluttar i sjön, sen skulle Foppis i, också, så matte ville hjälpa honom, och ger honom en liten puff och han simmar, sen när han ska upp så går det inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Det är för halt på klipporna, det är sån där sörja som blir som snor, så matte och hans matte, Lena, kämpar med att försöka få upp honom, men icke! Sen börjar han sjunka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då sliter Lena av sig sina byxor och tröja och hopp/halkar i, får tag i Foppa, och kan ge honom till matte, men sen kommer inte Lena upp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då börjar min matte att skratta!! Hon skrattar så mycket att hon kissar på sig!!!! Hon  bara vrider sig  av skratt, det är ju inte djupt, men för halt!!!!! Så sträckersig matte så långt hon kan, och Lena får tag i mattes hand, men då halkar hon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och flyger i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så där ligger det två späckhuggare och kravlar runt och kan inte komma upp!!!! KALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Så där låg dom och plaskade, för botten var full med stenar som var lika hala. Och jag satt på stenen och tittade på dom, dumma människor........Dom såg väldigt roliga ut!!!!!
Till slut fattar dom att dom måste bort därifrån
och försöka hitta ett annat ställe att komma upp på! Det gick bra till slut, men när dom kom upp så var mattes kamera och mattes mobil kaputt!!!!!!!!!!!!!!  Dom hade legat i fickan i hennes jacka, somhon hade runt midjan!!!!!!!!!!!!!!!   När dom sen hade slutat skratta så började vi trava hemåt!!!!!!! Det tar ett litet tag att gå, och mattevar ju dyngsur, ALLT var ju genomsurt, från skor till toppen!!!! Sen fick hon låna kläder av dom, och sen åkte vi till Sickla och El-giganten, Uffe skrattade så han fick hicka när vi kom in och berättade vad som hänt!!!
 Sen köpte matte en ny kamera, (hon hade ingen försäkring på den), och en ny mobil, (  hon hade den försäkrad)
    Sen åkte vi hem till Solna och käkade lite, sen ville matte åka hem, hon sa att hon var liite trött, efter all spänningidag!!


Här sitter vi på fiket!!!


Man måste ju visa att jag varit här, eller hur???


Här ser han väl ut att riktigt tänka på vad matte håller på med???????

Försöker vila lite......


Äntligen har vi kommit in!!!!

En slagen hjälte, pyttsan!!!!


Jäkla matte!!!

I dag gick vi upp jätte tidigt, för vi skulle vara hos Foppa redan runt kl 10!! Matte skulle ju passa honom för hans husse och matte skulle gå på Bruce Springsteen. Foppa blev så glad när vi kom, så han fick  ett tokryck, han bara sprang runt i hela lägenheten, snabbt, snabbt, sen flög han upp på MIN matte, och bara pussade och pussade......Jo, jo, jag gick in och la mig på soffan!!!
Sen stack dom iväg och vi var ensam med den lille jäkeln!!!! Vi gick en långis, och han var som fastklistrad i min rumpa!! Va??? Så gör man bara inte! Jag sa åt honom ett  par gånger, men sen fick jag säga till på skarpen, för han slutade inte, guuud han är a pain in the ass, ha, ha...
Och sen när jag trodde att vi skulle åka hem, mitt i natten, då kommer matte med det brilljanta förslaget att Foppa kunde ju åka med oss HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag höll på att få ett utbrott då, men, man är väl en dam! För Foppas Matte o husse ska jobba nu i helgen, så då tyckte matte att det passade ju jätte bra att han var hos oss!! Puh, ja, ja, jag får väl bita i det sura äpplet då, det är ju bara 2 dagar!!!!

Så här såg det ut när vi var ute!!!!!Ibland kunde jag gå före....


Men guuud, lämna mig ifred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Matte tycker han är såååå sööt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Foppas matte, lite suddig bild!!!!

Regn, regn

Nu har det varit kanon väder i flera dagar, och så i morse regnade det och var jätte kallt!!!!
Matte var tvungen att åka till arbetet, så jag fick gå upp till Elvis, men sen när vi hade varit ute och gått, så var mattes bil hemma när vi kom tillbaka!! Vad lycklig jag blev! JAG ÄLSKAR MIN MATTE!!!!
Sen låg vi i soffan en stund, och kelade.
På em/kvällen gick vi ut i ca 1,5 timme, men matte klagade och sa att hon hade jätte ont i ischias nerven??? Vad det nu är?? Och hon började halta efter ett tag, men det var OK sa matte!!RSS 2.0