MIN ÄLSKADE MISIPIS HAR SOMNAT IN IDAG!!

I dag fick min älskade, underbara, fina, lojala, gulliga, söta, snälla, Misipis somna in. Hon blev så mycket sämre snabbt, att det inte fanns något att göra!!!

Jag förstår inte riktigt att hon är borta, jag tittar efter henne, jag lyssnar efter henne, men hon kommer aldrig mera att komma till mig!  Hon är borta!!! Hon var så speciell, ja jag vet att alla säger så om sina djur, men fråga vem som helst, hon VAR speciell! Hon var mig trogen hela sitt liv, det fanns inget hon INTE skulle ha gjort för mig, min lilla gumma, hon älskade mig precis lika mycket som jag älskade henne!!!

Varför just hon? Hon var ju den snällaste hund man kan tänka sig, vad hände?????????? Det var inte så här jag hade tänkt mig att ditt liv skulle sluta, inte än! Du blev bara 9 år, och det är ingen ålder på en liten Löwchen, så varför blev det så här? Min vän, jag hoppas du har det bra, där du nu är, och att vår käre Billy och Tajger har hittat dig, och välkommnat dig, för annars är jag rädd att du blir skrämd, eftersom du alltid ville att jag skulle vara vid din sida. Och nu kan jag tyvärr inte det längre, fastän jag skulle göra vad som helst för att få ha dig här nu!!!
JAG ÄLSKAR DIG, hoppas du har det bra nu, och att du inte längre är sjuk.
Hej då min älskling, du kommer alltid att finnas i mattes hjärta.

HÄR ÄR DU PÅ FAVORITPLATSEN!!!!!


Här var du jätte duktig och hittade kantareller åt mig!!!!!!!!


Ute på en av våra härliga promenader!!!!!!!


DU FINA, FINA, ÄLSKADE MIO!!!!


Jag kanske har fått Cusching sjukdom!!

Matte har tyckt på senaste tiden att jag har blivit lite dålig, att jag inte mår så bra, så hon tog mig till vetrenären och hon misstänkte att jag hade fått Cuschings sjukdom??????? Så det blev en massa provtagningar och det var inte precis billigt sa matte........Va??? Ska hon klaga på vad det kostar när jag kanske är sjuk?????? Är det vettigt va??? Men matte är jätte orolig, för hon sa att jag är ju inte purung precis, och hon ville inte att jag ska vara sjuk! Nej, tacka sjutton för det, vem vill vara sjuk?? Nu ska hon samla mitt morgon urin i 3 dagar, sen får vi se vad dom säger, önska mig lycka till är ni snälla!!!!!!! ang. Cuschings sjukd. Cushings sjukdom är en hormonell ämnesomsättningssjukdom som leder till förhöjd produktion av kroppseget kortison i patientens binjurar. Sjukdomen förekommer främst på hund men kan i sällsynta fall även drabba äldre katter. I de flesta fall producerar binjurarna mer kortison på grund av att det i hjärnan produceras ett överskott av ACTH-hormon i tallkottskörteln. Hormonet stimulerar i sin tur binjurarna med ökade kortisonnivåer i kroppen som följd. Detta resulterar i bl a ökad törst, ökad aptit, symmetriskt håravfall (framförallt rygg), hudförändringar som t ex ökad pigmentering samt ökad bukighet på grund av fettansamling i bukhålan. Vetorylbehandling har visat sig vara effektivt, hunden ska dock äta det för resten av sitt liv, de flesta kan leva ett normalt liv med medicineringen. Vetoryl blockerar den ökade kortisonnivån i binjurarna.

Glömde ju.......

Glömde ju visa lite av våra koppel...
Några av våra bäddar och koppel, innan det blev helt klart...Schampo och lite annat.........


Äntligen är dom igång!!!

Ja, så är matte och Maria äntligen igång med sin affär!!! Det är så fint i den, och det bästa av allt, är ju att jag får vara med matte hela dagarna!!!!
I början sa vi, jag och Hollie till när någon dök upp, men nu börjar vi vänja oss vid att det kommer massa folk in till oss.  Ska försöka få matte att visa några foton nu, vi får se vad det blir.......

 Leksaker och några " kläder " och lite annat........     


Lite godis kanske.................


Foder hyllan...........


Lite av varje hyllan...........


Vy när du kommer in.................

RSS 2.0