VILKEN DAG!!!!!


Ja herregud vilken dag vi har haft.
Vi for iväg till Foppis i fm, så gick
vi då ut, matte och jag visade henne hur man gick till Lötsjön, sen tog vi en fika på caféet där, sen fortsatte vi och skulle ta rundan runt Råsundasjön också, då ville jag bada på ett ställe med sten som sluttar i sjön, sen skulle Foppis i, också, så matte ville hjälpa honom, och ger honom en liten puff och han simmar, sen när han ska upp så går det inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Det är för halt på klipporna, det är sån där sörja som blir som snor, så matte och hans matte, Lena, kämpar med att försöka få upp honom, men icke! Sen börjar han sjunka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då sliter Lena av sig sina byxor och tröja och hopp/halkar i, får tag i Foppa, och kan ge honom till matte, men sen kommer inte Lena upp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då börjar min matte att skratta!! Hon skrattar så mycket att hon kissar på sig!!!! Hon  bara vrider sig  av skratt, det är ju inte djupt, men för halt!!!!! Så sträckersig matte så långt hon kan, och Lena får tag i mattes hand, men då halkar hon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och flyger i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så där ligger det två späckhuggare och kravlar runt och kan inte komma upp!!!! KALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Så där låg dom och plaskade, för botten var full med stenar som var lika hala. Och jag satt på stenen och tittade på dom, dumma människor........Dom såg väldigt roliga ut!!!!!
Till slut fattar dom att dom måste bort därifrån
och försöka hitta ett annat ställe att komma upp på! Det gick bra till slut, men när dom kom upp så var mattes kamera och mattes mobil kaputt!!!!!!!!!!!!!!  Dom hade legat i fickan i hennes jacka, somhon hade runt midjan!!!!!!!!!!!!!!!   När dom sen hade slutat skratta så började vi trava hemåt!!!!!!! Det tar ett litet tag att gå, och mattevar ju dyngsur, ALLT var ju genomsurt, från skor till toppen!!!! Sen fick hon låna kläder av dom, och sen åkte vi till Sickla och El-giganten, Uffe skrattade så han fick hicka när vi kom in och berättade vad som hänt!!!
 Sen köpte matte en ny kamera, (hon hade ingen försäkring på den), och en ny mobil, (  hon hade den försäkrad)
    Sen åkte vi hem till Solna och käkade lite, sen ville matte åka hem, hon sa att hon var liite trött, efter all spänningidag!!


Här sitter vi på fiket!!!


Man måste ju visa att jag varit här, eller hur???


Här ser han väl ut att riktigt tänka på vad matte håller på med???????

Försöker vila lite......


Äntligen har vi kommit in!!!!

En slagen hjälte, pyttsan!!!!


Kommentarer
Postat av: pia-marie

Herreguuuud så roligt!

Vilken syn...

Jag läängtar såå efter en egen hund

att gå ut och mysa med!

2009-06-17 @ 15:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0