MIN ÄLSKADE MISIPIS HAR SOMNAT IN IDAG!!

I dag fick min älskade, underbara, fina, lojala, gulliga, söta, snälla, Misipis somna in. Hon blev så mycket sämre snabbt, att det inte fanns något att göra!!!

Jag förstår inte riktigt att hon är borta, jag tittar efter henne, jag lyssnar efter henne, men hon kommer aldrig mera att komma till mig!  Hon är borta!!! Hon var så speciell, ja jag vet att alla säger så om sina djur, men fråga vem som helst, hon VAR speciell! Hon var mig trogen hela sitt liv, det fanns inget hon INTE skulle ha gjort för mig, min lilla gumma, hon älskade mig precis lika mycket som jag älskade henne!!!

Varför just hon? Hon var ju den snällaste hund man kan tänka sig, vad hände?????????? Det var inte så här jag hade tänkt mig att ditt liv skulle sluta, inte än! Du blev bara 9 år, och det är ingen ålder på en liten Löwchen, så varför blev det så här? Min vän, jag hoppas du har det bra, där du nu är, och att vår käre Billy och Tajger har hittat dig, och välkommnat dig, för annars är jag rädd att du blir skrämd, eftersom du alltid ville att jag skulle vara vid din sida. Och nu kan jag tyvärr inte det längre, fastän jag skulle göra vad som helst för att få ha dig här nu!!!
JAG ÄLSKAR DIG, hoppas du har det bra nu, och att du inte längre är sjuk.
Hej då min älskling, du kommer alltid att finnas i mattes hjärta.

HÄR ÄR DU PÅ FAVORITPLATSEN!!!!!


Här var du jätte duktig och hittade kantareller åt mig!!!!!!!!


Ute på en av våra härliga promenader!!!!!!!


DU FINA, FINA, ÄLSKADE MIO!!!!


Kommentarer
Postat av: Annika

Allas våran älskade Misipis!

2010-04-27 @ 13:47:44
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: Annika

Du vet om att vi finns här för dig Ullci!

2010-05-01 @ 21:36:47
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0